AGY_9437-2
_MG_5710
_VHP5783
previous arrow
next arrow
Shadow

Jak to funguje?

Přečtěte si prosím důkladně tuto stránku,

a na stránce „Volné termíny“ si ověřte, že termín je k dispozici. Ušetříme tím spoustu času.
Napište na email: cateringnomadis@gmail.com a dohodneme podrobnosti.

Co nabízím?


Nabízím jídlo na celej den pro vás a vaše hosty. Všechno se připravuje na ohni a přímo na místě. Proto se převážně vyhýbám práci ve městě a preferuju venkov. I přesto se předem informujte o možnosti rozdělávat oheň ne místě, který jste si vybrali. Z ohně bejvá kouř a to spoustě lidí může vadit.

Nabídka se zřídka opakuje. Menu se sestavuje sotva několik hodin před samotnou oslavou a může se měnit i v průběhu vaření. Vždycky obsahuje dostatek zeleniny, ovoce, ryby, zvěřinu a drůbež. Samozřejmě i podle vašich preferencí. Celý menu si ale beru na starost sám, stejně jako volbu surovin.

Začínáme zpravidla kolem desátý hodiny dopoledne a končíme v deset večer. Bude dost jídla, aby zůstalo na stolech i po našem odchodu. Pokud si zbylý jídlo budete chtít odvézt, nebo ho rozdat druhej den hostům, nachystejte si na to menu boxy.

Nedělám polívku s játrovejma knedlíčkama, svíčkovou na smetaně a šunkovou rolku. Neděláme pití a nemáme obsluhu. Takže jídlo nenosíme ke stolu. Výjiku děláme jen pro babičku, nebo dědečka, kteří si neumí nebo nemůžou k rautu dojít sám. Všechno jídlo se podává zásadně formou rautu. U rautovýho stolu si můžete brát kdykoliv během dne cokoliv bude na stole. Bude vás to bavit. Říká se tomu hostina.

Menu v roce 2022 obsahovalo například:

Marockej salát z karotky s pomerančem

Petrželovej salát tabouleh s mátou a bulgurem

Cizrnovej salát se sušenými rajčaty

Marinovaný olivy

Marinovaná řepa

Hummus

Lilkovej kaviár

Tortilla z cukety s ančovičkou a majonézou

Plněný vinný listy

Jahody s cherry rajčátkama a bazalkou

Malosolný okurky se zakysanou smetanou

Rilllettes

Aljouk

Meloun s fetou

Patatas bravas

Smažený kuře

Botifarra (čerstvé klobásy)

Pilaf s jehněčím

Losos v soli

Kachna na pomerančích

Grilovaná kančí kýta

Žebírka se slaným karamelem

Fazolky s chilli

Houby na česneku

Paella

Lilkovej koláč s kandovaným pomerančem

Borůvkovej koláč nebo baklava

atd.

Nemám k dispozici porcelán. Můžete si porcelán zajistit sami z půjčovny. Často bejvá k dispozici na místě,.jinak můžeme využít jednorázy z palmovejch listů. Dají se použít opakovaně a potom spálit, nebo kompostovat. Kovový příbory si vozíme, ty jednorázový jsou naprd.

Co potřebuju, je zdroj pitný vody a jedna elektrická zásuvka na připojení lednice a světla.

Rozměry auta , které bude stát na místě jsou 6 x 2m, stan který se staví před auto má rozměr 3x3m, pekárna na vleku za autem 4x2m

Na místo, kde se bude chystat jídlo musí být možnost postavit auto. Je to kuchyně. Není možné vybavení nikam stěhovat . Předem bychom měli konzultovat možnost bezproblémového příjezdu i odjezdu z místa, včetně možnosti se na místě otočit s vlekem.

Vyžádejte si informovanej souhlas majitele pronajímaný nemovitosti. (to znamená, že majitel ví co se něj a jeho tulipány chystá). Nevybírejte místo sami, ať z toho není mrzení

Je důležitý, aby se na samotným místě mohl a směl rozdělat oheň. Informujte se předem u místních hasičů, na obci, nebo přinejmenším u majitele nemovitosti.

Pro závaznou rezervaci termínu se skládá záloha ve výši 50%, která je nevratná, pokud nezrušíte rezervaci maximálně šest měsíců před konáním události. Druhá polovina částky se platí týden před samotnou událostí. Pokud nesložíte zálohu, s termínem nepočítám.

Rozpočet pro cca 50 osob může bejt podle okolností 2.000 – 2.500Kč/osoba, plus náklady na dopravu (vč.DPH). Cena je orientační a smluvní, a samozřejmě se dá dohodnout i na jiných podmínkách. Pokud podceníte počet hostů, v den konání už nemám možnost manévrovat a jídlo tak může dojít dřív. Počet hostů pro tvorbu kalkulace upřesňujeme několik dnů před oslavou.

. Jestli chcete vědět víc, nebo vám něco není jasný, napište mi na cateringnomadis@gmail.com