Jak to funguje?
Přečtěte si prosím důkladně tuto stránku,
Napište na email: cateringnomadis@gmail.com a dohodneme podrobnosti.
Co nabízím?
Nabízím jídlo na celej den pro vás a vaše hosty. Všechno se připravuje na ohni a přímo na místě. Proto se převážně vyhýbám práci ve městě a preferuju venkov. I přesto se předem informujte o možnosti rozdělávat oheň ne místě, který jste si vybrali. Z ohně bejvá kouř a to spoustě lidí může vadit.
Nabídka se zřídka opakuje. Menu se sestavuje sotva několik hodin před samotnou oslavou a může se měnit i v průběhu vaření. Vždycky obsahuje dostatek zeleniny, ovoce, ryby, zvěřinu a drůbež. Samozřejmě i podle vašich preferencí. Celý menu si ale beru na starost sám, stejně jako volbu surovin.
Začínáme zpravidla kolem desátý hodiny dopoledne a končíme v deset večer. Bude dost jídla, aby zůstalo na stolech i po našem odchodu. Pokud si zbylý jídlo budete chtít odvézt, nebo ho rozdat druhej den hostům, nachystejte si na to menu boxy.
Nedělám polívku s játrovejma knedlíčkama, svíčkovou na smetaně a šunkovou rolku. Neděláme pití a nemáme obsluhu. Takže jídlo nenosíme ke stolu. Výjiku děláme jen pro babičku, nebo dědečka, kteří si neumí nebo nemůžou k rautu dojít sám. Všechno jídlo se podává zásadně formou rautu. U rautovýho stolu si můžete brát kdykoliv během dne cokoliv bude na stole. Bude vás to bavit. Říká se tomu hostina.
Menu v roce 2022 obsahovalo například:
Marockej salát z karotky s pomerančem
Petrželovej salát tabouleh s mátou a bulgurem
Cizrnovej salát se sušenými rajčaty
Marinovaný olivy
Marinovaná řepa
Hummus
Lilkovej kaviár
Tortilla z cukety s ančovičkou a majonézou
Plněný vinný listy
Jahody s cherry rajčátkama a bazalkou
Malosolný okurky se zakysanou smetanou
Rilllettes
Aljouk
Meloun s fetou
Patatas bravas
Smažený kuře
Botifarra (čerstvé klobásy)
Pilaf s jehněčím
Losos v soli
Kachna na pomerančích
Grilovaná kančí kýta
Žebírka se slaným karamelem
Fazolky s chilli
Houby na česneku
Paella
Lilkovej koláč s kandovaným pomerančem
Borůvkovej koláč nebo baklava
atd.
Nemám k dispozici porcelán. Můžete si porcelán zajistit sami z půjčovny. Často bejvá k dispozici na místě,.jinak můžeme využít jednorázy z palmovejch listů. Dají se použít opakovaně a potom spálit, nebo kompostovat. Kovový příbory si vozíme, ty jednorázový jsou naprd.
Co potřebuju, je zdroj pitný vody a jedna elektrická zásuvka na připojení lednice a světla.
Rozměry auta , které bude stát na místě jsou 6 x 2m, stan který se staví před auto má rozměr 3x3m, pekárna na vleku za autem 4x2m
Na místo, kde se bude chystat jídlo musí být možnost postavit auto. Je to kuchyně. Není možné vybavení nikam stěhovat . Předem bychom měli konzultovat možnost bezproblémového příjezdu i odjezdu z místa, včetně možnosti se na místě otočit s vlekem.
Vyžádejte si informovanej souhlas majitele pronajímaný nemovitosti. (to znamená, že majitel ví co se něj a jeho tulipány chystá). Nevybírejte místo sami, ať z toho není mrzení
Je důležitý, aby se na samotným místě mohl a směl rozdělat oheň. Informujte se předem u místních hasičů, na obci, nebo přinejmenším u majitele nemovitosti.
Pro závaznou rezervaci termínu se skládá záloha ve výši 50%, která je nevratná, pokud nezrušíte rezervaci maximálně šest měsíců před konáním události. Druhá polovina částky se platí týden před samotnou událostí. Pokud nesložíte zálohu, s termínem nepočítám.
Rozpočet pro cca 50 osob může bejt podle okolností 2.000 – 2.500Kč/osoba, plus náklady na dopravu (vč.DPH). Cena je orientační a smluvní, a samozřejmě se dá dohodnout i na jiných podmínkách. Pokud podceníte počet hostů, v den konání už nemám možnost manévrovat a jídlo tak může dojít dřív. Počet hostů pro tvorbu kalkulace upřesňujeme několik dnů před oslavou.
. Jestli chcete vědět víc, nebo vám něco není jasný, napište mi na cateringnomadis@gmail.com